Otvorena nova škola u Zrenjaninu

Školska godina za učenike zaposlene u Medicinskoj školi u Zrenjaninu počela je u novoj zgradi, koju je otvorio predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić.

Izvor: B92

Utorak, 01.09.2009.

12:25

Default images

Podsećajući da je Zrenjanin pre tri meseca dobio savremenu halu sportova, a zatim i sigurnu kuću za žrtve porodičnog nasilja, Pajtić je izjavio da je zadovoljan što u tom gradu danas otvara jednu od najsavremenijih srednjih škola u Srbiji, površine 6.300 kvadratnih metara.

"Svaka država mora da razmišlja o obrazovanju koje je preduslov za bolju budućnost, kao i o zdravstvu, što je preduslov za kvalitetniji život u sadašnjosti", rekao je on.

Učenike, nastavnike i goste pozdravili su i gradonačelnik Zrenjanina Mileta Mihajlov, kao i direktorka škole Verica Kočalović.

Ukupna projektna vrednost zgrade je 220 miliona dinara, a do sada je uloženo 192 miliona dinara.

Škola ima 34 prostorije za nastavu i verifikovana je za skoro sve profile u okviru medicinske struke.

U zgradi je i zubna ambulanta, zatim ambulanta opšte prakse, apoteka, frizerski i kozmetički salon koji još čekaju na opremanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: