Racionalizacija u Novom Pazaru

Savet za lokalnu samoupravu Novog Pazara zatražio je podatke o broju zaposlenih u gradskoj upravi kako bi mogao da predloži racionalizaciju broja zaposlenih.

Izvor: Beta

Sreda, 26.08.2009.

17:10

Default images

"Da bi se sredstva budžeta racionalnije koristila i usmeravala u investicione projekte, a ne samo na plate zaposlenih, neophodno je da počne racionalizacija u javnom sektoru, odnosno administraciji", navodi se u saopštenju Saveta.

Savet za lokalnu samoupravu je taj zaključak usvojio na osnovu najave Vlade Srbije da se mora smanjiti broj činovnika na svim nivoima.

"Vlada je već umanjila transfer (sredstava opštini), tako da se svakog meseca u budžet Novog Pazara uplati 10 miliona dinara manje", navodi se u saopštenju Saveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: