Leskovac: Ubio suprugu, pa sebe

U leskovačkom selu Velika Grabovnica noćas je Slavko Stanimirović (47) prvo ubio svoju suprugu Ljiljanu (40), a onda izvršio samoubistvo.

Izvor: B92

Sreda, 19.08.2009.

12:09

Default images

Slavko je sat nakon ponoći iz lovačke puške pucao u Ljiljanu koja je spavala, a zatim se sam ubio. Ubijene roditelje pronašao je sin Dragan koji je došao kući pola sata nakon pucnjave i uz pomoć komšija razvalio vrata spavaće sobe.

Ćerka nastradalih, Dragana, tvrdi da se njihov otac čudno i nasilnički ponašao još od 1992. godine kada je došao iz rata u Vukovaru, a da je nakon povratka iz rata na Kosovu situacija u kući bila još gora.

Ona tvrdi da je njegovo nasilničko ponašanje usmeno prijavljeno policiji , međutim u Policijskoj upravi negiraju da su ikada dobili bilo kakavu prijavu protiv Slavka Stanimirovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: