Uhapšen zbog napada na policajca

Branko Z. (52) iz Bele Crkve, kod Krupnja, uhapšen je zbog sumnje da je fizički napao i lakše povredio policijskog službenika na dužnosti.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 17.08.2009.

15:14

Default images

Policijska uprava Šabac saopštila je da je osumnjičenom određena mera zadržavanja od 48 sati, zbog sumnje da je 15. avgusta u Beloj Crkvi izvršio krivično delo napada na službeno lice tokom vršenja dužnosti.

Zbog sumnje da je Branko Z. "mogući počinilac saobraćajne nezgode koja se dogodila u mestu Tolisavac, posle koje je izvršilac pobegao, policija je saznala gde se osumnjičeni nalazi", navodi policija.

Branko Z. je "odbio da se legitimiše, a tokom privođenja u policijsku stanicu fizički je napao policijskog službenika i naneo mu lake telesne povrede, što je konstatovano u Domu zdravlja", dodaje se u saopštenju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Krupnju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: