Donacija za novosadsku policiju

Novosadska policija je od gradskih vlasti danas dobila četiri automobila Fijat “punto” i 80 pancira.

Izvor: B92

Nedelja, 16.08.2009.

15:31

Default images

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ocenio je da će ova donacija, uz raniju pomoć grada, značajno poboljšati efikasnost policije. Novosadski gradonačelnik Igor Pavličić kaže da će grad, u okviru svojih mogućnosti, i dalje pomagati rad policije.

Ivica Dačić je primajući pomoć rekao da policija sa gradskim vlastima u Novom Sadu ima veoma dobru saradnju.

On najavljuje da će i sa Beogradom uskoro biti napravljen sličan sporazum o saradnji, i rekao da ovakva saradnja zbog teške ekonomske situacije u zemlji policiji mnogo znači

Novosadski gradonačelnik kaže da je pomoć policiji veoma važna jer su među glavnim problemima građana nezaposlenost i bezbednost u gradu.

Pavličić navodi da je vrednost danas predatih automobila i pancira oko sedam miliona i sedamsto hiljada dinara, dok je ukupna vrednost donacija policiji od strane grada ove godine oko 27 miliona dinara.

Nakon predaje poklona, Žandarmerija je na novosadskom kupalištu Štrand izvedela tri kraće pokazne vežbe.

Pripadnici Žandarmerije su pred građanima pokazali kako intervenišu u slučaju napada na važne ličnosti, a demonstrirali su i presretanje i hapšenje kriminalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: