Uhapšeni osumnjičeni za silovanje

Četiri osobe iz Šajkaša uhapšene zbog višečasovnog seksualnog iživljavanja nad dvadesetjednogodišnjom M.T. Među silovateljima otac i sin.

Izvor: B92

Subota, 15.08.2009.

15:12

Default images

Milorad i njegov sin Miroslav P, njihov rođak Marinko P i Nenad Š. uhapšeni su zbog sumnje da su se u Šajkašu dva sata seksualno iživljavali i silovali M. T., staru 21. godinu. Samo dan ranije u selu je silovana i 85-godišnja Milica Š, a zbog sumnje da se seksualno iživljavao nad njom uhapšen je Drago Š, inače rođak Nenada Š.

Prema navodima žrtve ona je zlostavljana preksinoć u kući jednog od osumnjičenih. M.T je u istrazi navela da je bila nekolio puta silovana kao i da je bila primorana na obljubu i protivprirodni blud, a policiju je o ovome obavestila sama žrtva pošto su je nasilnici rešili da je puste pošto su završili sa iživljavanjem.

Samo dan ranije u istom selu silovana je Milica Š, stara 85 godina. Nesrećna starica je već jednom pre deset godina bila žrtva silovanja.

Žitelji Sajkasa kažu da su veoma uznemireni zločinima koji su se dogodili u samo nekoliko dana u njihovom mestu.

Dok je jedan od nasilnika Drago Š i sam priznao da je silovao staricu, policija i dalje utvrđuje ko je sve od osumnjičenih ucestvovao u silovanju i izivljavanju nad M.T. Svi osumnjičeni su juče uhapšeni i nalaze se u pritvoru. Oni bi trebalo da se pojave pred istražnim sudijom tokom ovog vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: