Čavić gost redakcije B92

Najbolji plivač Srbije Milorad Čavić ovih dana ubrzano oprema svoj dom u Beogradu, jer mu dolaze i prvi gosti, prijatelji iz Amerike. On je danas bio gost B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.08.2009.

14:56

Default images

Prijatelji koji stižu iz Amerike kojima planira da pokaže ne samo Beograd, već i Srbiju. Za stan koji je preko donatora obezbedio Fond B29 Čavić je dobio i prve poklone za useljenje. Ovih dana obilazi prodavnice bele tehnike i ostalih kućnih potrepština kako bi sve bilo spremno za goste.

Za stan koji je preko donatora obezbedio Fond B29 Čavić je dobio i prve poklone za useljenje. Voditeljka emisije “Dizanje" na TV B92 Marina Seizović poklonila mu je tiganj i dala upustvo kako da ga koristi.

“Jedno je za grilovanje drugo je za povrće. Iskreno, koliko treniram, mogu da jedem sve i svašta. Ne jedem beli hleb, ne pijem ‘koka kolu’ i pokušavam da jedem manje svega što je masno” objasnila je ona. Čavić želi da njegov dom bude udoban i funkcionalan, ali i da ima nešto što bi ga podsećalo na Ameriku.

“Ako bih mogao da imam jedan mali kaktus tu, da me podseća na Kaliforniju”, naveo je Čavić.

Desetak minuta kasnije stiže i kaktus, kao poklon glavnog i odgovornog urednika B92 Verana Matića koji je ideju za poklon dobio gledajući Čavićevo gostovanje u "Dizanju".

Komšije još nije upoznao, ali je na vrata njegovog stana zakucalo mnogo dece tražeći autogram.

“Na ulazu piše ‘plaćenje lifta do 24. jula’, ali ja nisam do tada bio tui ne znam kome treba da platim. Pošto nisam upoznao komšije, zamolio bih da mi samo kucnete na vrata i kažete koliko dugujem” rekao je Čavić.

On se upoznao i sa time kako funkcionišu radio i televizija B92, upoznao je urednike, novinare i producente.

Rekao nam je i kakav je provod osmislio za prijatelje Amerikance.

Večeras ih vodi na splavove, narednih dana ići će u Novi Sad, a posle i na Festival piva.

Posle napornog perioda Čavić planira da se odmori dva meseca pre nego što ponovo uđe u strogi režim treniranja za predstojeća takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: