Ubijena 3 službenika u Ingušetiji

Trojica službenika federalnog Ministarstva za vanredne situacije ubijena su iz vatrenog oružja sinoć u ruskoj republici Ingušetiji.

Izvor: B92

Nedelja, 02.08.2009.

17:03

Default images

Nepoznati napadači pucali su na vozilo u kojem su se nalazili službenici ministarstva, prenela je ruska agencija Interfaks, pozivajući se na portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Ingušetije. "Dvojica ljudi su preminula na licu mesta, a treći čovek po dolasku u bolnicu", navedeno je u izveštaju.

Ingušetija, jedan od najsiromašnijih ruskih regiona, koji se graniči sa Čečenijom, postala je glavno poprište nasilja na nemirnom jugu Rusije.

Ruski predsednik Dmitrij Medvedev naredio je operacije protiv pobunjenika pošto je lider Ingušetije Junus-Bek Jevkurov 22. juna teško ranjen u atentatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: