Snimateljeva majica na prodaju

Bivši snimatelj RTL-a Ivan Cvirn, koji je izgubio posao jer se na sednici Vlade pojavio odeven u majicu s neprikladnim natpisom, prodaje tu majicu na aukciji.

Izvor: B92

Nedelja, 02.08.2009.

17:41

Default images

Novac od prodaje majice s natpisom na engleskom “ne treba mi seks, vlada me j... svaki dan”, Cvirn će pokloniti Udruženu za promociju humanih vrednosti “Svetlo života”. "Odlučio sam da prodam majicu putem aukcije, a celokupni izlicitirani iznos pokloniću onima kojima su ta sredstva potrebnija nego meni", rekao je on i naveo da će majicu lično uručiti kupcu.

Najpoznatija majica u Hrvatskoj biće uokvirena, kako bi se što bolje očuvala za buduća vremena kao opomena kako sloboda misli nikad i nikako ne sme biti ugrožena, rekao je Cvirn.

On je podsetio da je zbog incidenta njegova firma izgubila ugovor s RTL televizijom.

Početna cena majice bila je jedna kuna, a za nekoliko sati njena početna vrednost povećana je na 455 kuna.

Aukcija traje 10 dana na stranici hrvatskoj internet stranici “aukcije”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: