Bojović: Prijava za krađu životinja

Direktor Zoo-vrta Vuk Bojović podneo je krivičnu prijavu Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije zbog nestanka životinja iz tog vrta, potvrđeno je u MUP-u.

Izvor: Beta

Subota, 01.08.2009.

11:36

Default images

U policiji su naveli da je krivična prijava podneta 26. januara i da je istraga u toku, ali nisu precizirali koje su životinje nestale.

"Ukraden je aligator, ukraden jedan piton, ukraden drugi piton, ja sam sve to prijavio policiji koja vrši istragu", kazao je Bojović.

Predstavnici sindikata "Nezavisnost" u Zoološkom vrtu saopštili su ranije da MUP nije pozvan, kako bi se sprečila bruka. Oni su optužili Bojovića za torturu i nezakonite otkaze, dok je direktor zoo-vrta naveo da od zaposlenih zahteva jedino da rade i da ne kradu.

Bojović je pojedine radnike optužio za nemar koji je u prethodnih nekoliko meseci rezultirao smrću devet foka, povredom pume i krađom jednog aligatora, dva pitona i nekoliko paunova.

Bojović je kazao da su dva radnika ostala bez posla zbog toga što su odbili da ostanu na radnom mestu iako je on, kao poslodavac, to od njih zahtevao, a da je treći radnik suspendovan zbog toga što se nije pridržavao higijenskog pravilnika i u kavez za životinje ušao je u obući kojom je prolazio i kroz ceo Zoološki vrt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: