Pregovori vlade i železničara

Predstavnici Vlade Srbije, železnica i Društva za zaštitu od požara i obezbeđenje imovine železnice, trebalo bi danas da usvoje platformu za nastavak pregovora.

Izvor: B92

Sreda, 29.07.2009.

11:58

Default images

Predsednik Štrajkačkog odbora u tom društvu Marko Stanojević izjavio je da će od ishoda današnjih razgovora zavisiti da li će zaposleni u toj organizaciji radikalizovati proteste koje su započeli prekjučerašnjom blokadom magistralne pruge Niš-Beograd.

Zaposleni u toj organizaciji zahtevaju da se njihov status nakon neuspele privatizacije reši povratkom u sistem "Železnice Srbije", da im se isplate četiri zaostale zarade i da se ukine mera o smanjenju obima posla i broja zaposlenih za 50 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: