Jedna žrtva požara u centru Niša

U požaru koji je jutros izbio u centru Niša, u stanu u Obrenovićevoj ulici, nastradao je vlasnik stana Bratislav Mičić. Još se ne zna uzrok požara.

Izvor: B92

Sreda, 29.07.2009.

12:01

Default images

U požaru koji se dogodio jutros oko 7 :50 u Obrenovićevoj ulici u zgradi broj 124 stradao je Bratislav Mičić. Zbog vatre na trećem spratu, uplašeni stanari preskakali su preko terasa i krova na susedne zgrade. Niko nije povređen. Vatrogasne ekipe koje su brzo stigle sprečile su širenje požara.

Pedesetjednogodišnji Bratislav Mičić, koji je izgoreo u svom stanu, živeo je sam.

Komšije kažu da se bavio sakupljanjem sekundarnih sirovina, pa se pretpostavlja da je zbog toga stan tako brzo izgoreo, jer je u njemu bilo dosta papira i kartona. Uznemirene komšije kažu da je prava sreća što još neko nije stradao i da su ljudi koji žive u zgradi preskakali preko trerasa.

Četrnaestogodišnja Iva Nikolić je preko krova susedne zgrade prenela svoje dve mlađe sestre, jer je hodnik zgrade bio pun dima.

Vatrogasne ekipe sprečile su da požar zahvati i ostale stanove, ali je voda korišćena u gašenju požara u potpunosti uništila stan na drugom spratu.

Policijski službenici izvršili su uviđaj i u toku je utvrđivanje uzroka požara, kaže portparolka niške policije Lidija Pavlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: