Prekinuta blokada u Nišu

Radnici "Građevinara" iz Niša završili su blokradu jedne od glavnih saobraćajnica u tom gradu.

Izvor: B92

Utorak, 28.07.2009.

11:32

Default images

Radnici su protestovali u Dušanovoj ulici, u koju je pre nekoliko dana preusmeren saobraćaj u centru grada zbog renoviranja centralne saobraćajnice, Ulice generala Milojka Lešjanina.

Predsednik Štrajkačkog odbora Nebojša Jovanović prethodno je najavio da će blokada saobraćajnice zbog koje je u Nišu nastao saobraćajni kolaps biti prekinuta kada delegacije "Građevinara" i gradski većnici tokom dana odu u Beograd, gde bi trebalo da nastave razgovore u Poreskoj upravi i Fondu PIO.

"Tražimo povezivanje radnog staža za period od januara 2005. godine do 16. septrembra 2008. godine. Za taj period uplaćivani su doprinosi ali je problem nastao pošto nije bilo koordinacije Poreske uprave i Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja", rekao je predsednik Štrajkačkog odbora Nebojša Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: