Oštećen automobil sa BG tablicama

Automobil beogradskih registarskih tablica oštećen je jutros ispred hotela Plat u Dubrovniku, javili su hrvatski mediji.

Izvor: B92

Sreda, 15.07.2009.

15:27

Default images

Nepoznati počinilac je oštetio "pežo 407" beogradskog advokata Branislava Popovca. Kako javlja portal Indeks.hr, dubrovačka policija ima video snimak incidenta i na njemu su, navodno, identifikovana trojica mladića iz Župe dubrovačke. Beogradski advokat jutros nije želeo da podnese prijavu ali se, kako piše Indeks, kasnije predomislio, tako da se očekuje privođenje mladića iz Župe dubrovačke.

Direktor hotela Pero Matić oštro je osudio napad, navodeći da još uvek ima pojedinaca koji su okrenuti prošlosti, dok je turizam okrenut prema budućnosti.

Popovac se s porodicom odmah uputio u Beograd uz očekivanje da će policija pronaći počinioce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: