SRS: Naprednjaci sarađuju sa DS-om

Radikali optužuju poslanike Srpske napredne stranke da su tokom poslednjeg glasanja u Skupštini više od 300 puta dali kvorum neophodan za izglasavanje zakona.

Izvor: B92

Petak, 10.07.2009.

18:52

Default images

Radikali ističu da je to dokaz saradnje naprednjaka i Demokratske stranke. Šef poslanika radikala Dragan Todorović na konferenciji za novinare prikazao je fotografije snimljene mobilnim telefonom na kojima se, kako kažu, vide četiri poslanika naprednjaka sa ubačenim karticama u glasačke jedinice.

Naprednjaci uzvraćaju da su njihovi poslanici glasali protiv zakona vlasti ali da im je jasna opsesija radikala zbog velikog političkog uspeha SNS-a.

“Meni je i Srpskoj naprednoj stranci jasna opsesija koju čelnici SRS-a imaju zbog političkog uspeha naprednjaka. Tužno je da odgovaramo na to”, kaže zamenik predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić.

“Bio je nebitan zakon u pitanju o elektronskom potpisu, nisu poslanici imali nikakvu instrukciju ni Tome Nikolića. Glasali su protiv zakona vlasti čak i za amandmane opzocije. Ovo govori koliko su nisko pali oni koji su DS hteli da dovediu na vlast i u Zemunu i u Voždovcu, ali im se očigledno planovi nisu ostvarili”, ocenjuje Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: