Seksom plaćali usluge lekara

Lekar Mladen Ivanišević (49) iz tivatskog Doma zdravlja uhapšen zbog sumnje da je lečenje I.G. iz Kovina (24) i njenog muža M.G. naplaćivao oralnim seksom.

Izvor: B92

Petak, 10.07.2009.

01:23

Default images

Ivaniševiću, inače iz Podgorice, na teret je stavljeno krivično delo "trgovina ljudima", a osim njega po prijavi I.G. uhapšeni su i Boris Čukić (27) i Tihomir Rajić (24) zbog sumnje da su je silovali.

"I.G. je došla u ispostavu Tivat i prijavila da je u junu 2008. upoznala doktora u Tivtu, koji joj nije naplaćivao pružanje lekarskih usluga, kao stranoj državljanki, već joj je predložio da dođe kod njega u stan i da mu zauzvrat pruži oralne seksualne usluge, na šta je ona i pristala", navodi se u saopštenju policije.
I.G. je optužila dr Ivaniševića da je za seksualne usluge plaćao po 20 evra, uz obećanja njoj i njenom suprugu da će im "srediti" ličnu kartu, pasoš i zdravstvenu knjižicu.

Ona je ispričala da im je lekar, znajući njihove teške imovinske prilike, obećao da će im dati pozajmicu od 35.000 evra, čim proda kuću u BiH.

Suprugu oštećene M.G. je obećao, kako navodi policija, da će naći kupca za njegov bubreg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: