Koštunica pisao Miloradu Dodiku

Lider DSS-a Vojislav Koštunica u pismu premijeru Republike Srpske Miloradu Dodiku navodi da bi građani RS referendumom trebalo da odlučuju o ulasku BiH u NATO.

Izvor: FoNet

Nedelja, 05.07.2009.

12:05

Default images

"Smatram da u ovom sudbonosno važnom periodu za srpski narod treba pronaći dovoljno mudrosti, a to znači da se odgovornost za sudbinu i budućnost naroda mora staviti u ruke samog naroda", navodi se u Koštuničinom pismu.

Javnosti je dobro poznato šta mislim o odnosu srpskog naroda, Srbije i RS prema NATO-u, naveo je Koštunica i objasnio da poštuje da postoje i drugačija mišljenja.

"Ali, ono što hoću da istaknem jeste da važnost ovog pitanja nadilazi svakog pojedinca, svaku posebnu stranku i organizaciju i da samo srpski narod i građani u Srbiji i RS imaju pun legitimitet da preuzmu odgovornost i na referendumu slobodno i demokratski reše pitanje ulaska u NATO", naveo je lider DSS-a.
Koštunica je u pismu Dodiku poručio i da je dobro poznato da je uvek bio najiskreniji prijatelj RS i da narodu Srpske na srcu leži Srbija i njena što bolja budućnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: