Poreska uprava se ne oglašava

Poreska uprava i dalje ne saopštava da li su prilikom kontrole poslovanja vlasnika “Kurira” i “Glasa javnosti”, Radisava Rodića, pronađene neke nepravilnosti.

Izvor: B92

Petak, 03.07.2009.

18:33

Default images

U isto vreme, Rodić iako mu je više puta ponuđeno i dalje ne odgovara na pitanja B92 u vezi sa poslovanjem svojih firmi. Podsećamo, pet firmi u kojima je Rodić direktor ili su na tom mestu sa njim povezane osobe, u prinudnoj su blokadi zbog ukupnih dugovanja prema državi na ime poreza, poveriocima ili zbog sudskih presuda od više od osam miliona evra.

I pored toga što se i po nekoliko godina ne izmiruju obaveze, ove firme nisu u stečaju. U isto vreme, jedan od osnivača “Kurira”, firma “ABC kompani”, blokirana zbog višemilionskih dugovanja, najviše novca duguje samo jednom poveriocu – svom osnivaču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: