SDP uskoro deo veće organizacije

Poslanik Sandžačke demokratske partije (SDP) Mujo Muković izjavio je da će ta stranka u budućnosti biti deo veće političke organizacije.

Izvor: Beta

Petak, 26.06.2009.

17:51

Default images

Muković na konferenciji za novinare nije želeo da iznese više detalja o novoj stranci. "Zahvaljujući pre svega popularnosti predsednika SDP-a Rasima Ljajića, uvideli smo da naše biračko telo možemo značajno da uvećamo širom Srbije", rekao je Muković.

Funkcioner SDP-a je pojasnio da time partija neće izgubiti sandžački identitet, niti menjati ime.

"Neprirodno je da stranka sa imenom 'Sandžačka' deluje u Boru, Leskovcu ili Majdanpeku. Zato će SDP zadržati sva svoja obeležja i istovremeno biti deo organizacije za koju još nismo odabrali naziv", rekao je Muković.

"Istina je da Sandžaku možete da pomognete onoliko koliko ste kao partija jaki u parlamentu i vladi. Bićemo još jači i moći više da pomognemo", rekao je Muković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: