Čaglavica: Pretučeni otac i sin

Vozač autobusa "Arsa prevoz" Igor Arsić i njegov otac Vido odvedeni su jutros u policijsku stanicu u Prištini, zajedno sa 40 putnika koji su bili u vozilu.

Izvor: FoNet

Ponedeljak, 15.06.2009.

11:06

Default images

Kako javlja Radio KiM, autobusu je na izlazu iz Prištine, nedaleko od autobuske stanice, kombi vozilo sa tablicama KS preprečilo put.

Arsić je pokušao da ga zaobiđe kada su u istom trenutku, bez objašnjenja i upozorenja, dva KPS policajca, sa značkama oznaka 9383 i 8285, koji u tom trenutku nisu bili na dužnosti, Arsića i njegovog oca izveli iz autobusa, bacili na zemlju i počeli da ih tuku.

Prema saznanjima KIM radija, vozaču Igoru Arsiću su potom stavljene lisice i on je zajedno sa ocem odveden u policijsku stanicu u prištinskom naselju Kupusište, gde je dao izjavu.

Nešto pre devet časova, Arsići i putnici iz autobusa pušteni su i autobus je nastavio ka Kosovskoj Mitrovici.

Portparol policije u Prištini Arber Beka nije mogao da komentariše događaj, jer je, kako je rekao, na odmoru, dok je za medije nedostupan njegov zamenik Sambrije Kamberi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: