Beograd: Četiri nesreće u par sati

U Beogradu su se danas, u roku od samo dva sata, dogodile četiri teške saobraćajne nesreće u kojima su nastradale četiri osobe, dok je jedna teže povređena.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.06.2009.

11:55

Default images

Na četiri različite lokacije, u Zemun polju, na zrenjaninskom putu, selu Zaklopači, i centru grada nastradale su čak četiri osobe. U najtežoj nesreći, na Zrenjaninskom putu, u direktnom sudaru dva automobila na mestu nesreće nastradao je vozač "juga" beogradskih tablica.

Vozač "Dačije" posle udesa i dolaska hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar. Sudar se desio zbog nepropisnog preticanja posle kog su se automobili direktno sudarili.

U Zemun Polju poginuo je biciklista. Prema policijskim informacijama do nesreće je došlo kada je biciklista pokušao da skrene u levu traku, a vozač Golfa i pored dugog traga kočenja nije uspeo da ga izbegne.

U selu Zaklopača kod Grocke poginuo je vozač automobila koji je najverovatnije u toku vožnje doživeo srčani udar.

A, u Savskoj ulici u centru Beograda nastradao je pešak na koga je naleteo automobil dok je prelazio ulicu van pešačkog prelaza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: