Lovćenac: Pretučen odbornik

Odbornik Crnogorske partije u Skupštini opštine Mali Iđoš Milo Milojko brutalno je pretučen u Lovćencu, javila je podgorička televizija IN.

Izvor: Beta

Subota, 06.06.2009.

20:20

Default images

Potpredsednik Crnogorske partije Radoslav Pejović izjavio je da su Milojka brutalno pretukle" zasad nepoznate osobe i da se on sa teškim povredama nalazi na intenzivnoj bolničkoj nezi.Pejović je pozvao ministra unutrasnjih poslova Srbije Ivicu Dačića da preduzme sve kako bi se napadači na Milojka odmah otkrili.

Pejović je, takođe, saopštio da su nepoznate osobe pretile i predsedniku Crnogorske partije Nenadu Stevoviću da će biti proteran iz Srbije.

Prema njegovim rečima, pretnje Stevoviću su upućene odmah pošto je Lovćenac 20. maja posetio predsednik Crne Gore Filip Vujanović.

U Lovnćencu živi veliki broj Crnogoraca kolonizovanih u to vojvođansko mesto posle Drugog svetskog rata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: