Odloženo suđenje napadačima

U Trećem opštinskom sudu odložen je glavni pretres na suđenju trojici napadača na snimatelja TV B92 Boška Brankovića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.06.2009.

00:34

Default images

Razlog odlaganja je to što je mišljenje medicinskog veštaka o Brankovićevim povredama stiglo u sud neposredno pre zakazanog pretresa. Pretres je ponovo zakazan za 17. jun, kada bi strane trebalo da se izjasne o mišljenju veštaka.

Na pretresu će svedočiti novinar B92 koji je bio sa Brankovićem kada je povređen. Kako saznajemo, na predlog zamenice sudije Trećeg opštinskog suda izjavu pred sudom daće još jedan svedok.

Za napad na Brankovića kao glavni napadač u optužnici je označen Milan Savatović, a pored njega za batinanje kamermana terete se i Nikola Lazić i Stefan Milićević, koji su, kako se navodi u optužnici, "u grupi ljudi zajedničkim delovanjem Brankoviću naneli tešku telesnu povredu".

Branković je tada zadobio prelom potkolenice i istegnuće ligamenata kolena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: