Milutinović definitivno slobodan

Tužilaštvo Haškog tribunala neće se žaliti na oslobađajuću presudu bivšem predsedniku Srbije Milanu Milutinoviću, pišu “Večernje novosti“.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2009.

01:26

Default images

Tu informaciju je za ovaj list potvrdila portparolka haškog tužilaštva Olga Kavran. Tužilaštvo je, prema njenim rečima, posle detaljnog proučavanja prvostepene presude u vezi sa individualnom krivičnom odgovornošću Milutinovića, zaključilo da ne bi imalo uspeha u žalbenom postupku.

Mllutinoviću se sudilo za zločine na Kosovu 1999. zajedno sa još petoricom državnih, vojnih i policijskih funkcionera Srbije i SRJ.

Kancelarija glavnog tužioca Serža Bramerca uložiće žalbe na preostalih pet presuda. Tražićemo povećanje kazne za sve, rekla je Olga Kavran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: