Splićanin ubio porodicu pa sebe

Jedan 43-godišnjak ubio je u porodičnom stanu u Splitu dvoje maloletne dece i suprugu, pa izvršio samoubistvo, pretpostavlja se, usled duševnog rastrojstva.

Izvor: B92

Utorak, 26.05.2009.

08:45

Default images

Kako je kasno sinoć potvrdila hrvatska policija, pored tela muškarca nađena je puška. U prizemnom stanu u Pazdigradskoj ulici u Splitu nađeni su mrtvi petogodišnja devojčica, njen desetogodišnji brat, njihova tridesetosmogodišnja majka O.Z. i otac Lj. Z.

Za sada nisu poznati tačni uzroci i okolnosti ove tragedije, a u toku je uviđaj.

Mada je jedan od komšija, kako je rekao, čuo sedam hitaca i posle kratke pauze još jedan, ipak nije posumnjao na najgore, pa je zločin otkriven sinoć, kada je jedan rođak porodice, pošto mu se niko nije javljao, provalio u stan, gde je zatekao stravičan prizor - četiri mrtva tela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: