Uhapšene dve osobe zbog pucnjave

Zbog pucnjave u Malom Mokrom Lugu u kojoj je jedan muškarac poginuo, uhapšene su dve osobe, dok se za još jednom traga, kažu u MUP-u.

Izvor: Beta

Utorak, 19.05.2009.

08:44

Default images

Kako je rečeno agenciji Beta u Birou za medije MUP-a, sukob u kom je preminuo S. J., a tri osobe su ranjene, počeo je noćas oko 1.30 verbalnom raspravom u Bulevaru kralja Aleksandra, ispred restorana "Čigra", a nastavljen tučom i pucnjavom u Ulici Radeta Končara u Malom Mokrom Lugu.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je agenciji Beta jutros kazala da je muškarac koji je preminuo prvi prevezen u Urgentni centar bez svesti sa ulaznom ranom na stomaku, drugi muškarac sa povredama stomaka, leđa i leve podlaktice, a treći je odbio da ide sa ekipom Hitne pomoći, ali je po pozivu policije kasnije ipak prebačen u taj centar.

Četvrti muškarac je sa oguljenom kožom glave i tela pronađen kasnije u žbunju i pritvoren je, kazala je Macura i dodala da ima saznanja da je jedna osoba pre svih privatnim automobilom dovezena u Urgentni centar.

Radio-televizija Srbije prenosi da je pucnjavi prethodila svađa u restoranu "Čigra", a očevici govore da su čuli više od deset pucnjeva i da se učesnici obračuna poznaju od ranije.

Napadači su sa mesta obračuna pobegli u crnom džipu beogradskih registarskih oznaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: