Uhapšen šef napuljske mafije

Lider klana napuljske mafije Kamora Rafael Amato uhapšen je u subotu kasno uveče u španskom gradu Malagi, posle tri godine bekstva, piše "Politika"

Izvor: B92

Utorak, 19.05.2009.

01:36

Default images

Kako navodi španska agencija EFE, hapšenje Amata zajednički su izvele italijanska i španska policija. Sud u Napulju je protiv Amata, jednog od šefova napuljske kriminalne organizacije i jednog od glavnih uvoznika kokaina u Italiji, još 2006. godine podigao optužnicu.

Osim za trgovinu drogom, italijanske vlasti ga terete i za osam ubistava, počinjenih u periodu između 1991. i 1993. godine (dok je trajao sukob između dva suprotstavljena klana Kamore - Di Lauro i Ruoko), piše "Politika"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: