Nove investicije u Zrenjanin

Hapšenje i optužnica protiv bivšeg gradonačelnika Zrenjanina Gorana Kneževića neće imati većeg uticaja na ulaganja u ovom gradu, smatra novi gradonačelnik .

Izvor: B92

Subota, 16.05.2009.

20:17

Default images

Novoizabrani gradonačelnik Zrenjanina Mileta Mihajlov kaže da postoje kontakti i sa novim investitorima.Hapšenjem Gorana Kneževića Zrenjanin je nekoliko meseci bio bez prvog čoveka grada. Nakon šest meseci od hapšenja izabran je novi gradonačelnik.

Ubrzo posle toga u Zrenjaninu, nedaleko od policijske stanice pojavili su se bilbordi sa kojih Knežević poručuje da će se vratiti.

Građani Zrenjanina nerado komentarišu optužbe na račun Kneževića, a mišljenja o novoj vlasti su podeljena. Dok neki smatraju da će novoizabrani gradonačelnik raditi po zakonu, drugi sumnjaju u poštenje političara u svakom pogledu.

Novoimenovani gradonačelnik Zrenjanina Mileta Mihajlov kaže da u prethodne tri sednice koliko je na funkciji, nije bilo pokušaja da se problemi sklapaju ili rešavaju mimo administracije, i tvrdi da tako nešto u njegovom mandatu neće biti ni moguće.

Nakon provere finasijske situacije počelo se sa rešavanjem tekućih problema, ali su održani sastanci i sa investitorima u gradu. Mihajlov kaže da veruje svojim saradnicima, i da ipak proverava svaki papir koji potpiše.

“Ovde rade izuzetno stručne službe, odgovorni ljudi, ja im verujem, i naravno sve proveravam, koliko je to u mojoj mogućnosti, s obzirom da sam je lekar, imam stručni tim koji proveri sve papire pre nego što ih ja potpišem, tako da mislim da neće biti nikakvih problema. Ono što su dobili zadatak to je da se radi isključivo po zakonima, rekao je novoizabrani gradonačelnik.

Mihajlov veruje da Kneževićevo hapšenje neće usporiti razvoj Zrenjanina, jer kako tvrdi, investitori koji posluju u ovom gradu, a sa kojima se sastajao ne planiraju odlazak, već žele i da prošire investicije. On tvrdi ne otkrivajući detalje, da postoje interesovanja i za nova ulaganja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: