Bajramovićeva želi da ode iz Niša

Udovica pevača Šabana Bajramovića, Milica Bajramović, nakon što je napadnuta u Nišu, kaže da se ne oseća bezbedno i da želi da napusti taj grad.

Izvor: FoNet, Blic

Ponedeljak, 11.05.2009.

01:15

Default images

Ona je izjavila “Blicu“ da je uplašena, da se ne oseća bezbedno i da strahuje za život, zbog čega razmišlja da proda kuću i odseli se iz Niša u neki drugi grad, negde gde nema ovolike diskriminacije prema Romima.

“Šta smo im toliko skrivili, šta imaju toliko protiv mog mrtvog muža?", rekla je Milica Bajramović, koja je u petak po podne napadnuta na Trošarinskoj rampi u Nišu.

Bajramovićeva kaže da je tog dana sa komšinicom pošla kod lekara kada je primetila da se kod rampe sakupljaju potpisi.

Ona navodi da je okupljene ljude pitala za koju stranku sakupljaju peticiju, a da joj je jedan muškarac odgovorio da se radi o peticiji protiv preimenovanja Južnog bulevara u Bulevar Šabana Bajramovića.

"Odmah je počeo da psuje Šabana najgorim psovkama. Pitala sam ih šta im je skrivio moj mrtvi suprug, ali su počeli i meni da psuju majku cigansku. Mnogo sam se uznemirila, počela sam da branim supruga kao što bi svaka žena uradila", priča Milica.

"Dok smo se mi raspravljali, naišao je jedan muškarac sa Trošarine, star oko 40 godina, i naleteo biciklom na mene. Udario me je u nogu. Onda je sišao sa bicikla i rukama počeo da gura bicikl na mene i opet me udario po nozi", tvrdi ona.

Prema rečima Bajramovićeve, napadač ju je uhvatio za vrat i udario pesnicom u grudi. “Onda me je izboksovao još dva, tri puta u glavu”, priča ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: