Mladić pretukao staricu

Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je Miodraga A. (22) iz Gornjeg Milanovca, zbog sumnje da je teško pretukao jednu staricu.

Izvor: B92

Subota, 09.05.2009.

14:38

Default images

Policija je saopštila da sumnja da je Miodrag A. 5. maja 2009. godine, u selu Kamenica kod Kragujevca u kući Rajke J. (73) provalio u sobu u kojoj se spavala starica, koja živi sama. Napadač je više puta udario staricu drvenom palicom po glavi i telu, tražeći od nje novac. Pošto mu starica nije dala novac, on je, nakon izvršene premetačine, napustio kuću bez plena.

Rajku J. je narednog dana pronašla rođaka iz sela. Ona je prebačena u Klinički centar u Kragujevcu, gde je konstatovano da je zadobila teške telesne povrede opasne po život.

Policija je ubrzo identifikovala i u Subotici uhapsila napadača, pri pokušaju da pobegne iz zemlje, nakon čega ga je sprovela istražnom sudiji Okružnog suda u Kragujevcu, gde mu je određen pritvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: