Raseljavanje nehigijenskih naselja

Grad će nastaviti da raseljava stanare nehigijenskih naselja i traže se lokacije sa na koje će Romi iz tih naselja biti raseljeni, izjavio je Dragan Đilas.

Izvor: B92

Sreda, 29.04.2009.

19:35

Default images

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je objasnio da je prioritet uklanjanje naselja kod 25. maja, ispod Gazele i naselja Belvil na Novom Beogradu. Đilas je ponovio da će stanovnici naselja koji nisu registrovani u Beogradu morati da napuste prestonicu i vrate se tamo odakle su došli.

“Za one koji su iz Beograda biće nađen privremeni smeštaj, ali će biti uslov da im deca idu u školu, da postanu deo grada. Mnogo dece sam upozanao koji ne znaju ni da se potišu. Nepismeni nemaju nikakavu šansu, ne u Beogradu nego nigde, pa će posle da prose i da ih iskorištavaju” objasnio je Đilas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: