Blic: Jocić pripremao bekstvo

Sreten Jocić, uhapšen zbog sumji da je umešan u ubistvo Ive Pukanića, pripremao se da iz zemlje pobegne u Austriju, piše “Blic“.

Izvor: FoNet, Blic

Sreda, 29.04.2009.

01:23

Default images

"Posle 7. aprila, kada je svedočio u postupku za podstrekivanje na ubistvo Gorana Marjanovića, Jocić se bukvalno povukao u ilegalu. Prekinuo je sve telefonske kontakte, a u trag nije moglo da mu se uđe ni na ulici. Sve vreme se skrivao u kući. Uprkos tome, policija je uspela da razotkrije njegov plan da pobegne iz zemlje", rekao je za “Blic“ izvor iz vrha MUP Srbije.

On navodi da je policija imala informaciju da Jocić planira bekstvo u Austriju i to sa lažnim pasošem, pošto je originalni pasoš ostavio u sudu, kad je uz jemstvo 2006. godine pušten da se brani sa slobode.

"Prošlog petka održan je sastanak sa kolegama iz Hrvatske, nakon čega je napravljen plan hapšenja. Za taj plan znalo je samo nekoliko ljudi. Pripadnici Protivterorističke jedinice nalog za hapšenje dobili su bukvalno minut pre početka akcije", rekao je izvor “Blica“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: