Manje gužve za izdavanje pasoša

Novobeogradska policija otvorila je još jednu salu za izdavanje novih biometrijskih pasoša i ličnih karata.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.04.2009.

13:36

Default images

U novobeogradskoj policijskoj stanici kažu da će sa još osam kabina za fotografisanje skratiti čekanje za izdavanje tih dokumenata. Nova sala nalazi se u Ulici Omladinskih brigada 1. Dugi redovi, nerviranje zbog čekanja, izlasci sa posla zbog predaje dokumenata za pasoš u novobeogradskom SUP-u uskoro će biti prošlost. Otvorena je nova sala, sa još tri prostorije, samo za izdavanje ličnih dokumenata.

Sugrađani koji u ranim jutarnjim satima zauzimaju redove da bi aplicirali za nova dokumenata bili su prijatno iznenađeni postavljanjem novog sistema.

“Došao sam negde oko sedam sati po broj, tako da sam 66. po redu. Nije neka velika gužva verovatno zato što još za ovo niko nije čuo”, kaže Beograđanin koji je čekao u redu za pasoš.

Načelnik Uprave za informacione tehnologije Slobodan Nedeljković apelovao je na građane kojima je za ovo leto neophodan novi pasoš da zahtev za izdavanje predaju što pre.

“Građani koji ne putuju ove godine, neka zbog postojećih gužvi sačekaju malo, prvo da oni ne budu u tim gužvama, a sa druge strane, da ostalim građanima omoguće brže vreme izdavanje putnih isprava”, kaže Nedeljković.

Pored novobeogradskog, u kome je postavljeno osam novih foto boksova, u Beogradu će i na drugim lokacijama biti otvoreno još šest takvih uređaja, čime će njihov ukupan broj u glavnom gradu dostići šezdesetčetiri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: