Odloženo suđenje Slaviku

Pred Okružnim sudom u Beogradu odloženo je suđenje suspendovanom lekaru Eugenu Slaviku, zbog sprečenosti advokata optuženog da prisustvuje pretresu.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 23.04.2009.

01:58

Default images

Slavik je optužen da je 8. januara na Institutu za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije uzeo mito od Žarka Miloševića za operaciju tumora na grudnom košu njegovog jedanaestogodišnjeg sina. Slučaj je policiji prijavio dečakov otac koji je rekao da mu je Slavik tražio ukupno 500 evra mita. Slavik je pušten iz pritvora i brani se sa slobode.

"Istinu da vam kažem ovo odlaganje više nema smisla, kako ja mislim da nema smisla, non stop odlaganje sa njegove strane i ovo nema uopšte smisla i ovo šta se radi ovde", kaže Žarko Milošević.

"Ja imam puno poverenje u ovaj sud i neka postupe samo po pravdi ko je kriv i neka osude tako, samo po pravdi nek ide a dokaza ja imam svoje, čvrste dokaze, nek puste kasete, nek puste ovo i tu su moji dokazi, ja druge dokaze nemam", kaže on.

Novi pretres zakazan je za 27. april.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: