Povređen saobraćajni policajac

Vozač oborio saobraćajnog policajca na dužnosti u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu. Policajac lakše povređen, a vozač je pobegao s mesta nesreće.

Izvor: B92

Utorak, 14.04.2009.

12:37

Default images

U Beogradu je oko 11 časova lakše povređen saobraćajni policajac Aleksandar Dimitrijević, saopštio je MUP. U Ulici Vojslava Ilića je na policajca koji je regulisao saobraćaj naleteo vozač "golfa II" koji je zatim pobegao prema Zvezdari. Kako B92 saznaje, policajac nije teže povređen.

Na saobraćajnog policajca Aleksandra Dimitrijevića, prema policijaskim saznanjima, naleteo je vozač “golfa II”, koji je, umesto da stane posle nesreće, pobegao u pravcu Zvezdare.

Kako B92 saznaje, automobil je posle udesa pronađen, ali u njemu nije bilo vozača. Prilikom udarca, policajacu su povređene noge i grudni koš. Policija pretpostavlja da je saobraćajac udaren šoferšajbnom automobila i da je potom pao na ulicu.

Dimitrijević je posle nesreće prebačen u Urgentni centar gde je konstatovano da povrede nisu opasne.

Beogradska policija i dalje traga za vozačem koji je pobegao posle nesreće.

Policija je u međuvremenu saznala i da nesavesni vozač u trenutku udesa nije bio sam u vozilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: