Radunović ambasador u Srbiji?

Crnogorski ministar zdravlja Miodrag Radunović jedan je od najozbiljnijih kandidata za novog ambasadora Crne Gore u Srbiji, piše podgorički list "Dan".

Izvor: B92

Petak, 10.04.2009.

12:55

Default images

Pozivajući se na neimenovane izvore list kao kandidata za novog ambasadora u Beogradu pominje i sadašnjeg ministra poljoprivrede Milutina Simovića.

Vlada Srbije je početkom oktobra prošle godine crnogorskog ambasadora u Beogradu Anku Vojvodić proglasila "nepoželjnom osobom", zbog prethodne odluke Vlade Crne Gore da prizna nezavisnost Kosova.

Crnogorski premijer Milo Đukanović je ranije rekao da se Crnoj Gori “ne žuri" da postavi svog ambasadora u Beogradu pošto se, kako je objasnio, zna ko je odgovoran za prekid diplomatskih odnosa između dve zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: