Biznismen pokušao samoubistvo

Vlasnik subotičkog građevinskog preduzeća "Panongrad" Zoran Francisković pucao je sebi u glavu i lekari subotičke bolnice bore se za njegov život.

Izvor: Tanjug

Petak, 10.04.2009.

00:30

Default images

On je pokušao da se ubije u VIP salonu koji se nalazi iznad petog sprata hotela "Galerija". U saopštenju Policijske uprave navedeno je da su radnici hotela "Galerija" u 12:45 sati prijavili da je Francisković najverovatnije pokušao sebi da oduzme život iz vatrenog oružja.

On je na urgentno odeljenje subotičke bolnice kolima hitne pomoći prevezen oko 13 časova i tamo mu je ukazana lekarska pomoć.

U Okružnom javnom tužilaštvu su kazali da su na licu mesta pronašli pištolj i tragove krvi.

Vlasnik hotela "Galerija", nemački biznismen Rudolf Valter, zakazao je za sutra konferenciju za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: