Užice: Troje poginulo u nesreći

U sudaru putničkog automobila i autobusa u Krčagovu, na ulasku u Užice, poginule su tri osobe.

Izvor: B92

Sreda, 08.04.2009.

22:03

Default images

Do sudara je došlo kada je automobil marke "golf" užičkih registracija, koji je dolazio iz pravca Užica, prešao, iz za sada neutvrđenih razloga, na levu stranu kolovoza i direktno se sudario sa autobusom koji je vozio na liniji Novi Sad-Zlatibor. Niko od 12 putnika iz autobusa nije povređen.

Jedan muškarac i dve devojke izgubili su živote u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kod Užica. Ovaj događaj prijavljen je dežurnoj službi užičke policije juče u 19.20.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su dva vozila: golf, čiji su putnici poginuli, i autobus preduzeća "Feniks", koji je saobraćao na liniji Novi Sad – Zlatibor.

“Kondukter sam autobusa 'Feniks'. Kretali smo se na redovnoj liniji Novi Sad – Zlatibor i na ulazu u Užice samo sam pogledao i čuo udarac kola koja su išla pravo na autobus. Vozač je uspeo da malo eskivira i skrene autobus da ne bi udario u banderu“, kaže kondukter Branko Đurić.

“Uglavnom, kod nas putnici su svi živi i zdravi i niko nije povređen“, navodi on.

Zbog teške saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom pravcu Požega – Užice, u blizini teretne železničke stanice Užice, saobraćaj je bio obustavljen tri časa.

Prošle godine na užičkim drumovima poginula je 31 osoba, a za prva tri meseca ove godine poginulo je samo jedno lice.

Nakon poslednje saobraćajne nezgode, tragičnom bilansu dodate su još tri osobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: