Prijava protiv policajca zbog udesa

Protiv Amela Ajrovića, policajca iz Novog Pazara, biće podneta krivična prijava zbog udesa koji se dogodio sinoć, kaže sudija opštinskog suda Enes Hadžibegović.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 07.04.2009.

01:34

Default images

U nezgodi su povređene tri osobe, od kojih dve teže. Danica Pavlović i Ivana Daničić zadržane su u bolnici, dok je Biljana Trikoš sa lakšim povredama puštena na kućno lečenje.

Daničićeva je zadobila prelom potkolenice i ona je, uz policijsku pratnju, kolima hitne pomoći prebačena u Beograd.

Lakše povređena Biljana Trikoš je nakon ukazane lekarske pomoći u novopazarskom zdravstvenom centru puštena na kućno lečenje, dok je Danica Pavlović zadržana u tom zdravstvenom centru zbog povrede na licu.

Sve tri devojke su sa teritorije opštine Raška.

Prema rečima istražnog sudije, Ajrović je upravljao automobilom interventne jedinice i pokušao je da izbegne direktan sudar sa automobilom “mazda” koji je ušao na putanju policijskog džipa.

Tada je udario u tri devojke koje su bile na trotoaru, a zatim i u apoteku.

Vozilo je, prema rečima Hadžibegovića, krenulo u poteru i imalo je uključeno svetlo.

Danicu Pavlović, smeštenu na odeljenju hirurgije u zdravstvenom centru u Novom Pazaru sinoć su posetili gradonačelnik Novog Pazara Mirsad Đerlek i načelnik policije u Novom Pazaru Dragan Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: