Veljović o ubistvu u Valjevu

Na čelu kriminalne grupe, uhapšene zbog ubistva Željka Đedovića u Valjevu, jeste Milan Lazarević zvani “Laza bombaš“, kaže direktor policije Milorad Veljović.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 06.04.2009.

15:49

Default images

Lazarević je, prema rečima Veljovića, već proveo sedam godina u zatvoru zbog izvršenja krivičnih dela. Policajac koji je juče takođe uhapšen "dao je svoju uniformu na korišćenje Lazareviću, a ovaj je dao direktno izvršiocu krivičnog dela" Zoranu Jeličiću iz Padinske Skele, koga je Lazarević angažovao da ubije Đedovića i dovezao ga automobilom "golf" u Valjevo.

Jeličić je u policijskoj uniformi ubio Đedovića, rekao je u Valjevu direktor policije.

Veljović je dodao da Lazarević ima preduzeće za obezbeđenje, a da "u suštini uloga ove kriminalne grupe nije da se bavi obezbeđenjem, već izvršenjem najtežih krivičnih dela".

Veljović je naveo i da će kriminalistička policija nastaviti rad na rasvetljavanju krivičnih dela koja su izvršena na području Valjeva u poslednjih godinu dana, a koja su, "na neki način, unela nesigurnost u građane Valjeva".

On je poručio građanima Valjeva da imaju poverenja u policiju, da njihova bezbednost neće biti ugrožena i da će svaki građanin Valjeva i Srbije biti maksimalno zaštićen.

"Angažovanje kriminalističke policije iz Beograda i Žandarmerije je dokaz da nijedna kriminalna grupa na području Valjeva i u bilo kom gradu Srbije ne može terorisati građane", rekao je Veljović novinarima.

Veljović je ponovio da je ta kriminalna grupa uhapšena u dogovoru sa okružnim tužiocem iz Valjeva i specijalnim tužiocem iz Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: