Konkurs za stipendije u Beogradu

Uprava grada Beograda raspisaće od 27. marta konkurs za dobijanje gradske stipendije, u iznosu od po 17.000 dinara mesečno, za 140 studenta sa invaliditetom.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2009.

00:26

Default images

Studenti sa invaliditetom koji konkurišu treba da imaju prebivalište u Beogradu ili Srbiji. Potrebno je da budu studenti viših ili visokih škola ili univerziteta i fakulteta u njihovom sastavu, čiji je osnivač republika, kao i viših ili visokih škola i fakulteta čiji osnivač nije republika, ali imaju dozvolu za rad i akreditaciju studijskih programa.

Uslov je, kako piše u saopštenju, i da nisu više od dva puta upisivali istu godinu, odnosno da na završnoj godini studija nisu duže od dve godine u odnosu na godinu upisa.

Potrebno je da poseduju rešenje o telesnoj invalidnosti ili nezi i pomoći, ili odluku konzilijuma zvaničnih zdravstvenih državnih organa, kao i da su oboleli od dijabetes melitusa, karcinoma, epilepsije ili da su na dijalizi.

Prijave će se primati u Tiršovoj 1 do 13. aprila, a stipendisti grada neće moći istovremeno koristiti i stipendiju po drugom osnovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: