Uhapšen sa bombom u K. Mitrovici

Pripadnici Kosovske policijske službe uhapsili su u severnom delu Kosovske Mitrovice kosovskog Albanca koji je kod sebe imao ručnu bombu.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 22.03.2009.

20:17

Default images

Komandir policijske stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice Milija Milošević izjavio je Tanjugu da je sumnjivo lice primećeno u Bošnjačkoj Mahali, u severnom delu grada, i da je posle pretresa policija kod njega pronašla jednu ručnu bombu i sprej. On će posle saslušanja biti pušten da se brani sa slobode, rečeno je u KPS-u.

Neposredno pre ovog incidenta, došlo je do verbalnog sukoba pripadnika KPS sa članovima porodice Rajčić, takođe u naselju Bošnjačka Mahala oko 17 časova, kada su pripadnici specijalne jedinice policije pokušali da uđu u kuću ove srpske porodice koja je izbegla iz Metohije 1999. godine.

U KPS-u Tanjugu je rečeno da je izvršen pretres kuće i da nikakvo oružje nije pronađeno i da je Igor Rajčić priveden na informativni razgovor, posle čega je pušten iz policijske stanice.
Rajčić je rekao Tanjugu da su pripadnici ROSE pokušali da uđu u kuću zbog nešto glasnije muzike, jer su u kući proslavljali Mladence, pod izgovorom da je neko od ukućana pucao iz vatrenog oružja.

"Nasilno su provalili kapiju i pokušali da izvuku vani mog oca. Tada su upotrebili sprej. U kući nismo imali nikakvo oružje niti je bilo ko od nas pucao iz vatrenog oružja", kazao je Rajčić.

U naselju Bošnjačka Mahala večeras je pojačano prisustvo KPS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: