LDP: Napadnut Čedomir Jovanović

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović i članovi njegove porodice napadnuti su danas popodne kada ih je troje napadača presrelo i nasrnulo na njih.

Izvor: Beta

Nedelja, 22.03.2009.

19:58

Default images

U saopštenju LDP-a se navodi da je Jovanović u vozilu bio sa suprugom i troje dece. "Jovanović je uspeo da izbegne napad i da se udalji, ali su napadači ostali na mestu napada i nastavili da vređaju i prete roditeljima njegove supruge, poručujući da će Jovanovića ubiti i da 'neće ostati živi'", navodi se u saopštenju. O napadu je obaveštena zemunska policija.

LDP smatra da je napad posledica političkih prilika u Srbiji i, kako se navodi, kampanje koja se vodi protiv Jovanovića.
"Pozivamo sve državne organe i javnost, a naročito one koji mogu da utiču na atmosferu u društvu, da preduzmu sve da onemoguće ili preduprede ovakve događaje u kojima su ugroženi životi i bezbednost ne samo predsednika LDP-a nego i članova njegove porodice", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: