Trovanje u Gornjem Milanovcu

Bolnici u Gornjem Milanovcu javilo se 30 ljudi zbog trovanja. Žena koja je životno ugrožena prebačena na Klinički centar u Kragujevcu.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 22.03.2009.

18:54

Default images

Konzilijum lekara pregledao je pacijentkinju, međutim niko od njih nije želeo da daje prognoze niti izjave dok ne budu obavljene sve zdravstvene analize. Kako B92 saznaje, pacijentkinja je odvedena na pregled skenerom. Trovanje je posledica prekomernog prisustva ugljen-dioskida, rekao je agenciji Beta istražni sudija opštinskog suda u Gornjem Milanovcu Milisav Cvetković.

U zatvorenom prostoru je bila uključena peć na gas, a nije bilo provetravanja.

Podsetimo, lekarka hitne pomoći Dragica Topalović rekla je agenciji Beta da su svi pacijenti primljeni u bolnicu u Gornjem Milanovcu imali "komatozne napade, ubrzan puls i glavobolju".

Prema njenim rečima, osim životno ugrožene pacijentkinje koja je prebačena u Kragujevac, određen broj pacijenata zbog teškog stanja prebačen je u bolnicu u Čačku.

Svi pacijenti koji su se javili zbog trovanja hranom danas su prisustvovali proslavi Mladenaca u jednom restoranu na periferiji Gornjeg Milanovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: