Nema zaštićenih u "Insajderu"

Novi serijal "Insajdera", koji na B92 počinje 6. aprila, bavi se odnosom kriminala i države, kaže za Blic autorka i voditeljka Brankica Stanković.

Izvor: B92

Petak, 20.03.2009.

17:42

Default images

U novom "Insajderu" biće reči o zakonima koji se donose u interesu biznismena i na štetu građana, korupciji, građevinskoj mafiji, velikim investicijama, domaćim i stranim investitorima u Srbiji.

Brankica Stanković u intervjuu za Blic kaže da Brankica Stanković kaže da je tema opširna, sveobuhvatna i skandalozna.

"Ceo serijal mogao bi da se zove 'bez komentara'”, a zašto je to tako shvatićete i sami kada pogledate do kakvih smo sve informacija uspeli da dođemo tokom nekoliko meseci istraživanja", napominje Stankovićeva.

Ona je dodala da će u ovom serijalu "Insajder" imati više od 30 sagovornika.

Na pitanje koju temu godinama istražuje ekipa Insajdera, a još nije pronašla istinu, Stankovićeva kaže da je to političkA pozadina ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića.

"Neverovatno je to da predstavnici nadležnih institucija, po svemu sudeći, nemaju ni nameru da pokrenu postupak kojim bi se otkrila politička pozadina Đinđićevog ubistva. Po mom mišljenju, to je nedopustivo i mislim da će, zbog pritiska javnosti, ukoliko bude postojao, to morati da urade kad-tad. Jer u suporotnom postavlja se pitanje, koga štite, kome to u ovoj zemlji nije u interesu da se otkrije pozadina ubistva i zbog čega?" kaže Stankovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: