Čopor pasa “teroriše” Sicilijance

Nemačku turistkinju na Siciliji izujedali psi nanevši joj povrede opasne po život. Pre nekoliko dana preminuo desetogodišnji dečak kojeg je napao isti čopor.

Izvor: B92

Sreda, 18.03.2009.

11:27

Default images

Čopor pasa danima teroriše jugoistok Sicilije, a nova žrtva nakon dečaka koji je u nedelju podlegao ranama je nemačka turistkinja koju su psi izujedali dok je ležala na plaži.

Psi pripadaju Sicilijancu koji je na svom imanju u nehumanim uslovima držao na desetine životinja koje je izgladnjivao, a koje je prethodno uzeo iz lokalnog prihvatilišta uz obećanje da će brinuti o njima. Posle smrti dečaka on je uhapšen za pokušaj ubistva, a preti mu i nova optužba pošto se mlada žena koju su napali njegovi psi bori za život.

"Devojka je zadobila teške telesne povrede. Lice i ruke su joj potpuno izujedani. Po mom mišljenju, povrede su opasne po život, a lice joj je potpuno unakaženo", kaže bolničar Kristijan Giljardi.

Policija još uvek nije uspela da uhvati sve pse koji lutaju provincijom Raguza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: