Pljačka Čačanske banke u Valjevu

Naoružani pljačkaši kidnapovali su u noći između utorka i srede blagajnika ekspoziture Čačanske banke u centru Valjeva i primorali ga da im otkrije šifru sefa.

Izvor: B92

Sreda, 18.03.2009.

10:26

Default images

Petorica naoružanih i maskiranih napadača kidnapovala su blagajnika Nikolu Madžarevića iz porodične kuće u Ulici majora Ilića, koja je od Čačanske banke udaljena nekoliko stotina metara.

Napadači su Madžarevića zatvorili u gepek njegovog "golfa", vozili po Valjevu, a onda odvezli u obližnje selo Zlatarić i ostavili. Prethodno su ga primorali da im kaže šifru sefa, otvorili ga po ulasku u banku i odneli za sada neutvrđenu količinu dinara i deviza. Madžarević je uspeo da se oslobodi, izađe iz "golfa", pozove policiju i prijavi slučaj.

U toku je uviđaj koji obavljaju istražni sudija Okružnog suda Milan Aleksić i zamenik okružnog tužioca Miloje Durić.

Ovo je prva pljačka neke od preko 30 ekspozitura i poslovnica banaka u Valjevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: