Obama: Čekaju nas teške odluke

Američki predsednik Barak Obama obećao je da će "učiniti sve što je neophodno" kako bi osnažio ekonomiju, ali je upozorio da SAD čekaju teške odluke.

Izvor: Beta

Subota, 07.03.2009.

14:35

Default images

"Od kako sam preuzeo dužnost, znam da rešavanje ove krize neće biti lako i da se neće dogoditi preko noći... čekaju nas teški dani u mesecima koji dolaze", rekao je Obama u svom redovnom nedeljnom radijskom obraćanju naciji.

On je kazao da je "njegova administracija odlučna da učini sve što je potrebno kako bi se suočila sa krizom i povela nas u bolja vremena".

"Kao i svaka porodica koja proživalja teške trenutke, naša zemlja takođe mora da donese teške odluke. Da bismo platili stvari koje su nam potrebne, ne smemo da bacamo navac na stvari koje nam nisu potrebne", poručio je američki predsednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: