Niš: Takmičenje u besedništvu

U polufinalu takmičenja u besedništvu koje je održano u Nišu nastuplio je sedam takmičara od kojih se četvoro plasiralo u finale.

Izvor: B92

Petak, 06.03.2009.

22:47

Default images

Tema ovogodišnjih beseda u čast pokojnog premijera Zorana Đinđića je "Kada ste u veoma teškoj situaciji, onda samo jaka ideja može da vas drži u životu". Takmičare je ocenjivao petočlani žiri koji čine članovi Demokratske stranke i poznati beogradski glumci.

Jednoglasnom odlukom žirija takmičenje dalje nastavljaju učenica Leskovačke gimnazije Ana Jovanović, grafički dizajner iz Paraćina Lana Radović, apsolvent Pravnog fakulteta iz Kragujevca Mirko Vostinić i Branislav Stojanović iz Paraćina.

Iako su jednogalsno izabrali finaliste, žiri je zamerio takmičarima što se nisu držali teme. Presudila je ubedljivost besednika.

Drugo polufinalno takmičenje će biti održano u nedelju, 8. marta, u Subotici gde će biti izabrano još četvoro finalista. Finale se održava 12. marta u Beogradu, na godišnjicu smrti premijera Zorana Đinđića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: