Veliko nevreme na istoku SAD

Više od 1.000 letova je otkazano i na stotine hiljada ljudi ostalo je bez električne energije u snežnom olujnom nevremenu duž Istočne obale SAD.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 02.03.2009.

21:56

Default images

Škole su zatvorene od Virdžinije od Mejna, vlada u Vašingtonu je počela sa radom sa dva sata zakašnjenja, mada su finansijska tržišta u Njujorku otvorena kao i obično, prenela je agencija Rojters.

U Njujorku je, takođe, više od milion školaraca dobilo slobodan dan zbog snežne vejavice, a većina jutarnjih letova sa njujorškog i lokalnih aerodroma je otkazano.

U Bostonu je na stotine letova otkazano i škole su zatvorene, dok je u vladinim Federalnim rezervama radilo samo nužno osoblje, dok je u Filadelfiji više od 200 letova otkazano, navodi Rojters.

U Vašingtonu u vladinim institucijama dozvoljeno je zaposlenima da koriste neplanirano odsustvo s posla, pošto je palo 25 centimentara snega.

Više od 314.000 domova i poslovnih objekata je ostalo bez električne energije od Džordžije do Virdžinije, saopštile su lokalne kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: